zondag 6 december 2020

Lezen in coronatijdOok het Leesgezelschap zit wat op zijn tandvlees. We "smachten" naar een tijd waarin we weer dicht kunnen samenzitten en vertellen en discussiëren over van alles, vooral over boeken uiteraard. Er liggen nu twee boeken op het leestafeltje, Christiane Stallaert, Het verdriet van Spanje, voorgesteld door Ina, en Marieke Lucas Rijneveld, De avond is ongemak, voorgesteld door Christine. En wordt het niet stilaan tijd om een derde boek te lanceren, vraagt Christine. Van zodra alles weer kan, houden we dan een leesgroepmarathon, met alles erop en eraan, vooral ook samen lekker gaan eten. 

Maar voorlopig: lezen, op je eentje. En wie nieuwsgierig is naar de individuele leeservaringen van anderen, één adres: bruggeleest.be

Alles komt goed.

1 opmerking:

  1. Beste,
    Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke leesclub. Toevallig stootte ik op jullie club. Jullie boekenkeuze en de sfeer die jullie uitstralen spreken mij enorm aan. Ik weet niet of het nog mogelijk is om toe te treden (weliswaar na corona) gezien jullie al een tijdje bestaan. Ik vond geen andere contactgegevens, dus probeer ik het via deze weg.
    Met vriendelijke groet
    Bart (bartdewulf18@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen